Citronstegt kylling med broccolisalat og kartofler
30
5 dages holdbarhed

Citronstegt kylling med broccolisalat og kartofler

Sprød og lækker kylling med frisk og mild smag af citron. Serveres med en moderne og let broccolisalat samt ovnstegte kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Græskarkerner
1 spsk
Broccoli
½ stk
Rasp
4 spsk
Citron
½ stk
Pasteuriseret æg (Æg)
⅔ bæger
Solo hvidløg
⅓ stk
Kyllingebryst
280 g
Rødløg
½ stk
Yoghurt m. appelsinsmag (Mælk, Laktose)
¾ dl
Rosiner
15 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 537 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Del kartoflerne, læg på en bageplade med bagepapir og vend med salt, peber og olie. Bag ca. 20 min.
  2. Rist græskarkerner på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side på et stykke køkkenrulle.
  3. Kog vand. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i små tern. Hæld kogende vand over og lad stå 2 min. Hæld vandet fra og dryp af i en sigte.
  4. Bland rasp, revet skal af citron, salt og peber i en stor frostpose eller på en stor tallerken. Kom æg i en dyb tallerken og bland med presset hvidløg.
  5. Læg kyllingen mellem 2 stykker bagepapir og bank med en kødhammer eller en lille kasserolle til de er ca. 1 cm tykke over det hele.
  6. Vend kyllingen i æg og læg i posen/på tallerknen med rasp. Vend dem godt. Steg dem i olie på en pande ved god varme 3-4 min. på hver side, så de bliver gennemstegt. Når de er ca. halvvejs presses saft af ½ citron over.
  7. Pil og hak rødløg fint. Vend broccoli med løg, græskarkerner og yoghurt og drys med rosiner.
  8. Servér den citronstegte kylling med broccolisalat og kartofler.