Gnocchi med ragú og salvie
25-35
3 dages holdbarhed

Gnocchi med ragú og salvie

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Gulerod
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Hakkede tomater
¾ dåse
Oksebouillon
⅓ pose
Tomatpuré
1 spsk
Salvie, frisk
1 drys
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
375 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 694 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Hak løget fint. Skræl og skær gulerod i små tern. 
  3. Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg løg og gulerødder et par minuter uden det tager farve. Tilsæt kødet og steg videre i ca. 5 min. Kom tomat, bouillon og tomatpuré i og kog yderligere 15-20 min. Tilsæt hakket salvie og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen groft. Riv osten og sæt til side.
  5. Kog gnocchi i ca. 2 min. Bland dem med kødsaucen og rør godt rundt. Tilsæt evt. lidt af kogevandet. 
  6. Drys med persille og ost og servér straks.