Cheeseburger med karameliseret løg og kartoffelbåde
25-35
4 dages holdbarhed

Cheeseburger med karameliseret løg og kartoffelbåde

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Løg
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 tsk
Hakket oksekød
300 g
Sambal oelek
¾ tsk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Ketchup
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1119 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 119 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Skyl kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ½ spsk olivenolie, salt og peber. Fordel jævnt på pladen og bag dem 20-25 min. til de er møre og har fået god farve.
  3. Skræl løg og skær i skiver. Varm en stegepande op med lidt olie og ½ spsk smør. Steg løg ved middelvarme med lidt salt i 5-7 min. til de er godt bløde. Tilsæt hvidvinseddike og steg videre 1-2 min. Læg løgene på et fad og gem panden.
  4. Læg kødet i en skål og bland med sambal oelek, salt og peber. Form bøffer. Varm panden op igen med lidt olie. Steg bøfferne 2-3 min. ved høj varme på begge sider. Læg dem på bagepladen og kom cheddar på. Sæt den tilbage i ovnen 5-7 min.
  5. Skær tomat i skiver. Skær bunden af salaten og del den i blade. Skyl den godt, brug evt. en salatslynge. Varm bollerne i ovnen. Fyld burgerne med bøf, tomat, salat, bløde løg og ketchup. Servér med kartoffelbåde.