Sprød kylling med nudler og grøntsager
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Sprød kylling med nudler og grøntsager

3.58 (102)
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Sukker
Nudler
200 g
(Gluten, Hvede)
Rasp
1 dl
Kyllingebryst
280 g
Ingefær
5 g
Sojasauce
1½ spsk
(Soja)
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Tomatpuré
¼ spsk
Sambal oelek
½ tsk
Gul peber
½ stk
Broccoli
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Solo hvidløg
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
663 kcal
Fedt:
6 g
Kulhydrater:
98 g
Protein:
55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C
Bring en gryde vand i kog. Nudlerne koges i 3-5 min. Sigtes og sættes til side. 
Hæld rasp op i et fad. Skær kylling i skiver på 1 cm og vend den med lidt salt og revet ingefær. Vend stykkerne i rasp og læg dem på en bageplade med bagepapir smurt med lidt olie. Bag dem i ovnen i ca. 15-18 min.
Hæld soja i en skål og bland med 1½ spsk vand, balsamicoeddike, ¼ spsk olie, ¼ spsk tomatpure, sambal oelek og ½ spsk sukker.
 Brug gerne stokken på broccolien. Skær halvdelen forårsløgene i stave.
Varm en stegepande eller wok op med lidt olie. Steg grøntsagerne og presset hvidløg ved høj varme i 1-2 min. Tilsæt saucen og kog videre i 1-2 min.
Skær resten af forårsløgne i tynde skiver. Vend nudlerne med grøntsagerne og servér med kylling og et drys forårsløg.
Håber maden smager!