Chilikylling med porre og ovnbagte kartofler
25-35
5 dages holdbarhed

Chilikylling med porre og ovnbagte kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Porre
½ stk
Ketchup
1 spsk
Sojasauce (Soja)
½ spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Paprika
½ tsk
Sambal oelek
½ tsk
Hvidløg
1 fed
Kyllingeinderfilet
300 g
Rød peber
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 469 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Ovnbagte kartofler og porrer: Del kartoflerne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir. Skær den hvide del af porren i ca. 2 cm stykker (Gem resten til senere). Skyl skiverne godt og bland dem sammen med kartoflerne og lidt olie og salt og peber. Bag det midt i ovnen i ca. 22 min. Vend i det undervejs.
  3. Marinade: Hæld 1 spsk olie i en skål sammen med ketchup, 1 spsk vand, soja, balsamicoeddike, 1 tsk sukker, paprika, sambal oelek, presset hvidløg og lidt salt. Bland det godt. Skær kyllingestykker i to og kom dem i marinaden og rør rundt.
  4. Chilikylling: Skær peberfrugt og resten af porren i strimler. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen i ca. 4 min. Tilsæt peberfrugt, porre, ¼ dl vand og marinaden og steg i yderligere 2 min. til kødet er gennemstegt.
  5. Servér chilikylling med kartofler og porre og top med yoghurt.