
Vegetar
4 dages holdbarhed
Rødbedebøf med kartoffelpuré
og pæresalat3.75 (75)
Under 40 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Valnødder·
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Smør
Bagekartoffel
2 stk
Letmælk
1 dl
Smør
½ spsk
Rødbede
2 stk
Hvidløg
1 fed
Bredbladet persille
½ pk
Rasp
1 pose
Æg
2 stk
Mel
1 spsk
Pære
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Salatmix Toscana
75 g
Olivenolie
1 spsk
Hvidvinseddike
1 spsk
Blåskimmelost
50 g
Valnøddebrud
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 757 kcal
- Fedt:
- 35 g
- Kulhydrater:
- 85 g
- Protein:
- 25 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
Skræl rødbeder og riv groft. Pil hvidløg, skyl persille og hak begge fint. Kom det hele i en skål, tilsæt rasp og mel og vend let rundt. Tilsæt æg og krydr med salt og peber. Rør det godt sammen.
Varm en stegepande op med lidt olie. Form én bøf pr. person. Steg dem ved middelvarme 2-3 min. på hver side til de føles faste.
Skær pære i både, skær løg i tynde skiver. Kom det i en skål og bland med salat, olivenolie, hvidvinseddike og salt. Smulder blåskimmelost og valnødder over.
Varm mælk og smør i en lille kasserolle. Hæld vandet fra de kogte kartofler og mos dem med et piskeris eller en håndmixer. TIP: Pisk ikke for længe, da mosen da bliver "lang". Bland mælke/smør-blandingen i og smag til med salt og peber.
Servér rødbedebøffer med kartoffelpure og pæresalat.
Håber maden smager!