Rødbedebøf med kartoffelpuré og pæresalat
Vegetar
4 dages holdbarhed

Rødbedebøf med kartoffelpuré

og pæresalat
3.75 (75)
Under 40 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Liste
Liste
Billeder
Bagekartoffel
2 stk
Letmælk
1 dl
(Mælk, Laktose)
Smør
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Rødbede
2 stk
Hvidløg
1 fed
Bredbladet persille
½ pk
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Æg
2 stk
(Æg)
Mel
1 spsk
(Gluten, Hvede)
Pære
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Salatmix Toscana
75 g
Olivenolie
1 spsk
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Blåskimmelost
50 g
(Mælk, Laktose)
Valnøddebrud
1 pose
(Nødder, Valnødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
757 kcal
Fedt:
35 g
Kulhydrater:
85 g
Protein:
25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
 Skræl rødbeder og riv groft. Pil hvidløg, skyl persille og hak begge fint. Kom det hele i en skål, tilsæt rasp og mel og vend let rundt. Tilsæt æg og krydr med salt og peber. Rør det godt sammen.
Varm en stegepande op med lidt olie. Form én bøf pr. person. Steg dem ved middelvarme 2-3 min. på hver side til de føles faste.
Skær pære i både, skær løg i tynde skiver. Kom det i en skål og bland med salat, olivenolie, hvidvinseddike og salt. Smulder blåskimmelost og valnødder over.
Varm mælk og smør i en lille kasserolle. Hæld vandet fra de kogte kartofler og mos dem med et piskeris eller en håndmixer. TIP: Pisk ikke for længe, da mosen da bliver "lang". Bland mælke/smør-blandingen i og smag til med salt og peber.
Servér rødbedebøffer med kartoffelpure og pæresalat.
Håber maden smager!