Kalorielet
4 dages holdbarhed
Sprød torsk med dildsauce
broccoli og små kartofler4.14 (234)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Smør
Kartofler
400 g
Broccoli
1 stk
Gulerod
2 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Rasp
2 pose
Dild, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
Sennep
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 517 kcal
- Fedt: 14 g
- Kulhydrater: 60 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i en stor gryde med letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Kog med kartoflerne i 5-8 min. så de stadig har godt bid. Skær broccoli i buketter og lad dem koge med de sidste 2-3 min. TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
Krydr fisken på begge sider med salt og peber og vend dem derefter i rasp. Varm en stegepande op med smør. Steg fisken ved middelhøj varme ca. 3 min. på hver side.
Hak dilden fint og bland med creme fraiche og sennep i en lille skål. Smag til med salt og peber.
Servér stegt torsk med kogte grøntsager og dildsauce.
Håber maden smager!