Paella med tigerrejer og chorizo
30
5 dages holdbarhed

Paella med tigerrejer og chorizo

Skøn og mættende ret - inspireret af den spanske paella - her med flotte, store tigerrejer og krydret smag fra chorizo. Lækkert og anderledes!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • krebsdyr,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Chorizo-pølse (Laktose)
40 g
Røget paprika
1 tsk
Gul peber
1 stk
Rød peber
1 stk
Basmatiris
200 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
⅔ terning
Grønne bønner
75 g
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
175 g
Kikærter
120 g
Hvidløg
1 fed
Paprika
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 826 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 123 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
  2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
  3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
  4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
  5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.