Paella med tigerrejer og chorizo
30
5 dages holdbarhed

Paella med tigerrejer og chorizo

Skøn og mættende ret - inspireret af den spanske paella - her med flotte, store tigerrejer og krydret smag fra chorizo. Lækkert og anderledes!

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Chorizo-pølse
40 g
Paprika røget
1 tsk
Peberfrugt gul
1 stk
Peberfrugt rød
1 stk
Ris hvide
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 743 kcal
  • Fedt: 15.38 g
  • Kulhydrater: 111.27 g
  • Protein: 39.84 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
  2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
  3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
  4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
  5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.