Paella med tigerrejer og chorizo
5 dages holdbarhed

Paella med tigerrejer og chorizo

Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Skøn og mættende ret - inspireret af den spanske paella - her med flotte, store tigerrejer og krydret smag fra chorizo. Lækkert og anderledes!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Chorizo-pølse
40 g
(Laktose)
Røget paprika
1 tsk
Gul peber
1 stk
Rød peber
1 stk
Basmatiris
200 g
Grøntsagsbouillon
⅔ terning
(Selleri)
Grønne bønner
75 g
Kæmperejer (har været frosset)
175 g
(Krebsdyr)
Kikærter
120 g
Hvidløg
1 fed
Paprika
1 tsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
826 kcal
Fedt:
17 g
Kulhydrater:
123 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.
Håber maden smager!