30
1 dages holdbarhed
Fikse frikadeller og pasta med pesto
De fikse fiskefrikadeller er hjemmelavede og serveres med pasta, rød pesto og salat. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- fisk,
- mælk,
- nødder,
- sennep,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Smør
- Olie
Det skal du bruge
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
250 g
Luksusfars af torskefisk (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
400 g
Kapers
15 g
Salatmix Toscana
100 g
Agurk
¾ stk
Creme fraiche dressing (Æg, Mælk, Sennep, Laktose)
2 pose
Rød pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 731 kcal
- Fedt 14 g
- Kulhydrater 117 g
- Protein 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.
- Kog 250 g pasta i rigeligt letsaltet vand i 10-12 min. uden låg.
- Bland farsen med ½ gl kapers uden væde ca. 15 g. Rør godt igennem.
- Form 6-8 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
- Hæld salaten i en skål, skyl agurk og skær ¾ agurk i tern og bland med salat og dryp dressingen over. Vend den friskkogte pasta med 2 spsk rød pesto.
- Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.