Quick karrysuppe med kalkun og røde linser
15-20
4 dages holdbarhed

Quick karrysuppe med kalkun og røde linser

Fyldig og næsten færdig suppe med mager kalkun. Du skal bare varme suppen og tilsætte æble og bladselleri.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Røde linser
30 g
Bladselleri
1 stilk
Æble
⅔ stk
Karrysuppe med kalkun og grøntsager
600 g
Foccacia brød
⅔ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 464 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 13 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme brødet på brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Kog linser i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  3. Snit bladselleri og æble i små tern. Kom suppen i en gryde sammen med æble og selleri og bring i kog.
  4. Lun brødet i ovnen 5-6 min.
  5. Hæld overskydende vand fra linserne. Kom linser i suppen og varm godt igennem.
  6. Skær brødet i skiver og servér til suppen.