Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe

Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe

35 min541 kcal pr. portion Holder 4 dage
En fyldig og varmende suppe med masser af lækkert fyld af blandt andet kylling og shiitakesvampe. Styrken kan du selv skrue op for med wasabi.
4.67
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 stk hvidløg fed
20 g ingefær
50 g shiitake-svampe
300 g kyllingeinderfilet
2 terning bouillon høns
150 g glasnudler
50 g babyspinat
2 stk forårsløg
¾ tsk wasabi-pasta

Du skal selv have

olie

Fremgangsmåde

1
Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
2
Skær kylling i små tern. Varm 1 spsk. olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
3
Tilsæt bouillonterninger og 1 l. vand, og bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt 150 g nudler de sidste 5 min.
4
Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
5
Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Wasabipastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2264 kJ/ 541 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
11.56 g
heraf mættede fedtsyrer
1.83 g
Kulhydrat
69.4 g
heraf sukkerarter
0.35 g
Protein
39.89 g
Salt
4.98 g
Kostfibre
2.43 g

Allergener

Selleri

Andre retter du måske kan lide