Bøf Lindstrøm-burger med rødbederaita
20-30
4 dages holdbarhed

Bøf Lindstrøm-burger med rødbederaita

Klassiker med et twist. Med rødbeder i bøffen og serveret med en rødbederaita med peberrod og kapers er der masser af god smag og mæthed, når den serveres på lækre grove burgerboller.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødbede
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1+1 tsk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Rødløg
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 dl
Peberrod frisk (Svovldioxid)
½ stk
Kapers
¼ glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 635 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl rødbeder under rindende vand TIP: Brug engangshandsker, hvis du har det. Riv dem på den grove side af rivejernet.
  2. Bøf Lindstrøm-bøf: Rør kødet med ¼ af rødbederne, lidt salt, peber, sennep og æg. Form bøffer og pensl med olie. Brun dem først ved høj varme på begge sider og steg derefter ca. 5-6 min. på hver side ved middelvarme.
  3. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Del bollerne og varm dem i ovnen i 5-6 min.
  4. Skyl og tør salaten. Pil løg og skær det i helt tynde skiver.
  5. Raita: Rør yoghurt med resten af de revede rødbeder, skrællet og revet peberrod, kapers, sennep og smag til med salt og peber.
  6. Anret salat, bøf, raita og rødløg på underbollen og læg overbollen over eller let på skrå TIP: Du kan også servere raitaen ved siden af.