30
4 dages holdbarhed
Wokstrimler med chili, forårsløg og kokosmælk
En farverig og smagfuld ret med wokstrimler, rødløg og forårsløg, og masser af smag fra både karry, ingefær, chili, soja, kokosmælk og koriander. Serveres med brune ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- soja
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Brune ris
200 g
Forårsløg
6 stk
Ingefær
15 g
Rød chili
¾ stk
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Karry
1½ tsk
Kokosmælk
2 dl
Sojasauce (Gluten, Soja)
1 spsk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 726 kcal
- Fedt 25 g
- Kulhydrater 83 g
- Protein 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
- Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær ½-1 chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
- Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
- Rist forårsløg på panden i ca 1 min. Tilsæt revet ingefær, chili, 1½ tsk karry og kokosmælk.
- Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt 1 spsk sojasauce.
- Servér straks med kogte ris og evt lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.