Små kyllingefarsbrød med ovnkartofler, broccoli og persillesauce
2 dages holdbarhed

Små kyllingefarsbrød med ovnkartofler, broccoli og persillesauce

Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Små farsbrød af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Gulerod
200 g
Hakket kylling
300 g
Hvidløg
1 fed
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Havregryn
3 spsk
(Gluten, Havre)
Oregano
1 tsk
Bagekartoffel
2 stk
Broccoli
½ stk
Letmælk
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Kruspersille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
586 kcal
Fedt:
12 g
Kulhydrater:
72 g
Protein:
47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl og riv gulerødderne. Bland hakket kylling med gulerødder, 1 fed presset hvidløg, ½ æg, 3 spsk havregryn, 1½ spsk mel, 1 tsk oregano, salt og peber og rør det til en fars. Form 4 små farsbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er plads til kartoflerne ved siden af.
Del kartoflerne i både, så skal de kun have 20 min. Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte.
Imens deles broccoli i buketter og dampes i lidt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 4 minutter. Skyl og hak persille fint.
Pisk ½ dl mælk og ½ spsk mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk 1 dl mælk i. Bring saucen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Smag til med salt og peber og kom persillen i saucen.
Server farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce.
Håber maden smager!