Bagekasse

Bagekasse

10 min976 kcal pr. portion Holder 4 dage
Foto er vejledende. Økologisk brød til både morgenmad og frokost. Vi sammensætter bagekassen fra uge til uge med 1 rugbrød med kartoffel og gulerod, et brød og 6 stk boller ud fra flere varianter. Alt brød er bake-off og har været frosset, leveres på køl med en holdbarhed på 4 dage. Pris 125 kr.
5.00
DelPrint
4 Personer

1 stk rugbrød
1 stk groft brød
1 stk ølandsbrød
2 stk 5-kornsbolle
2 stk grov bolle

Fremgangsmåde

1
RUGBRØD Traditionel rugbrød med rugkerner, hørfrø og solsikkekerner - tilsat kartofler og gulerødder for at give en lækker svampet konsistens. Opbevar brødet på køl og bag det optøede brød ved 180 grader varmluft 20 minutter.
2
GROFT BRØD MED KERNER Lantidshævet brød lavet på kærnemælk og med rugkerner. Toppet med solsikkekerner, hørfrø og sesam. Lad det hvile min. 10 minutter inden du skærer det. Opbevar brødet på køl og bag det optøede brød ved 180 grader varmluft ca. 15 minutter. Lad det hvile min. 10 minutter inden du skærer det.
3
ØLANDSHVEDE: Koldhævet brød lavet på ølandshvede med økologisik øl og kærnemælk. Opbevar brødet på køl og bag det optøede brød ved 180 grader varmluft ca. 15 minutter.
4
5

Er du sulten efter mere?

Næringsindhold

Energi pr. portion: 4084 kJ/ 976 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
18.55 g
heraf mættede fedtsyrer
2.73 g
Kulhydrat
168.25 g
heraf sukkerarter
7.3 g
Protein
34.01 g
Salt
5.51 g
Kostfibre
22.66 g

Allergener

Æg
Gluten
Jordnødder
Soja
Mælk
Nødder
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide