Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Bagekasse
Ny opskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Foto er vejledende. Økologisk brød til både morgenmad og frokost. Vi sammensætter bagekassen fra uge til uge med 1 rugbrød med kartoffel og gulerod, et brød og 6 stk boller ud fra flere varianter. Alt brød er bake-off og har været frosset, leveres på køl med en holdbarhed på 4 dage. Pris 125 kr.
Foto er vejledende. Økologisk brød til både morgenmad og frokost. Vi sammensætter bagekassen fra uge til uge med 1 rugbrød med kartoffel og gulerod, et brød og 6 stk boller ud fra flere varianter. Alt brød er bake-off og har været frosset, leveres på køl med en holdbarhed på 4 dage. Pris 125 kr.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Rugbrød
1 stk
Groft brød
1 stk
Ølandsbrød
1 stk
5-kornsbolle
2 stk
Grov bolle
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 1321 kcal
- Fedt:
- 26 g
- Kulhydrater:
- 226 g
- Protein:
- 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
RUGBRØD Traditionel rugbrød med rugkerner, hørfrø og solsikkekerner - tilsat kartofler og gulerødder for at give en lækker svampet konsistens. Opbevar brødet på køl og bag det optøede brød ved 180 grader varmluft 20 minutter.
GROFT BRØD MED KERNER Lantidshævet brød lavet på kærnemælk og med rugkerner. Toppet med solsikkekerner, hørfrø og sesam. Lad det hvile min. 10 minutter inden du skærer det. Opbevar brødet på køl og bag det optøede brød ved 180 grader varmluft ca. 15 minutter. Lad det hvile min. 10 minutter inden du skærer det.
Koldhævet brød lavet på ølandshvede med økologisk øl og kærnemælk. Opbevar brødet på køl og bag det optøede brød ved 180 grader varmluft ca. 15 minutter.
Håber maden smager!