Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole og rugbrød
30
4 dages holdbarhed

Kyllingeschnitzel med spicy tomat-guacamole og rugbrød

Sprøde kyllingeschnitzler serveret med frisk og spicy tomat-guacemole og groft rugbrød. Nemt og lækkert.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • byg,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Kyllingebryst
280 g
Rasp
80 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Avocado
1 stk
Løg
¼ stk
Grøn chili
½ stk
Hvidløg
½ fed
Citron
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 spsk
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Rug)
2 skiver
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 drys
Tomat
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 654 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Læg kyllingen mellem 2 stykker bagepapir, bank dem flade med en kødhammer eller en lille gryde (du kan også skære dem igennem på langs). Hæld 3 spsk mel, 80 g rasp krydret med salt og peber og æg op på hver sin tallerken.
  2. Vend kyllingen først i mel. Derefter hurtigt i æg og til sidst i rasp, tryk den godt fast. Varm olie op på en slip let pande.
  3. Steg kyllingen ved middel varme ca. 5 minutter på hver side (de skal være gennemstegte).
  4. Spicy guacamole: Imens deles avocado, fjern stenen og tag en teske langs kanten af skallen og smut kødet ud i en skål eller blender. Pil ¼ løg og hak det fint.
  5. Flæk chili, fjern kerner og frøvægge og hak ½ stk fint. Kom chili, avocado, ½ fed presset hvidløg, hakket løg, saft af ½ citron og 2 spsk yoghurt i en blender eller mos med en gaffel.
  6. Smag guacamolen til med salt og peber. Rist evt. rugbrødet. Skyl og tør salat og del den i blade. Skyl og hak koriander. Skyl tomater og skær dem i små tern.
  7. Vend tomaterne i guacamolen. Læg rugbrødet på et fad, top med salatblade og kylling.
  8. Læg en skefuld guacamole på kyllingen og drys med koriander. Server resten af guacamolen til.