Fiskeruller med appelsinkogte gulerødder, æbler og ris
30
2 dages holdbarhed

Fiskeruller med appelsinkogte gulerødder, æbler og ris

Fiskefileterne smøres med cremet hvidløgsost, bages i ovnen og serveres med appelsinkogte gulerødder og æbler samt ris. Velsmagende og overraskende kombination.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Isingfilet (Fisk)
275 g
Friskost med hvidløg (Mælk, Laktose)
50 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Gulerod
200 g
Appelsinjuice
1 dl
Æble
1 stk
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 615 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisk skal opbevares ved 2 grader og tilberedes senest dagen efter din leveringsdag. Kan fryses.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og kog i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Fordel 50 g hvidløgsost på fileterne og rul dem med osten indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 1½ dl vand. Læg fiskerullerne i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl imens gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med 1 dl appelsinjuice. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblet og fjern kernehus. Skær æblet i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Server fiskerullerne med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris.