Simregryde med skinketern, æbler og hvidkål
25
4 dages holdbarhed

Simregryde med skinketern, æbler og hvidkål

Hurtig simreret med masser af friske grøntsager og tern af magert skinkeinderlår med friskhed fra æbler og power fra chili.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • selleri,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hvidkål
¼ stk
Rød peber
1 stk
Rød chili
½ stk
Karry
½ spsk
Skinketern
275 g
Hvidløg
1 fed
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Æble
1 stk
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Kokosmælk
2 dl
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 672 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Fjern de yderste blade af kålen, skær stokken fra og snit kålen fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær peberfrugten i store tern.
  2. Skyl og flæk ½ chili, fjern kerner og frøvægge og hak chilien fint. 
  3. Varm olie op i en stor gryde. Svits ½ spsk karry (jo længere du svitser jo mildere bliver smagen), og brun kødet i karryen ved høj varme på alle sider.
  4. Tilsæt chili, 1 fed presset hvidløg, kål og peberfrugt. Vend godt rundt i det og steg videre ved medium varme 5 min.
  5. Kog 1½ dl vand og opløs ½ bouillonterning, tilsæt bouillon til retten og lad simre under låg 5 min. Skær imens æblet i kvarte, fjern kernehus og skær æblestykkerne i tynde både.
  6. Tilsæt æblerne og lad simre videre 5 min. Tjek at kødet er mørt. Lun brødet på brødristeren.
  7. Hæld 2 dl kokosmælk i retten og kog op, tilsæt 1 spsk fiskesauce og smag til med salt og peber. Server med lunt brød.