20
4 dages holdbarhed
Karrysuppe med kalkuntern og røde linser
Fyldig og næsten færdig suppe med mager kalkun. Du skal bare varme suppen og tilsætte æble og bladselleri.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
Det skal du bruge
Røde linser
30 g
Karrysuppe med kalkun og grøntsager (Laktose)
600 g
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Æble
⅔ stk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
⅔ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 464 kcal
- Fedt 22 g
- Kulhydrater 53 g
- Protein 13 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kog 30 g linser i 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
- Lun brødet i ovnen 5-6 minutter.
- Kog suppen i en gryde sammen med snittet bladselleri og æble skåret i små tern.
- Hæld evt. overskydende vand fra linserne. Tilsæt linser og varm suppen godt igennem.
- Skær brødet i skiver og server til suppen.