And i tranebærsauce med stegte rodfrugter
4 dages holdbarhed

And i tranebærsauce med stegte rodfrugter

Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Forkæl jer selv med andebryst i appelsinsauce med soltørrede tranebær. Anden serveres i tynde skiver med vanillestegte rodfrugter og æble.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Peber
    • Salt
    Confiteret andebryst
    1 stk
    Kartofler, små
    500 g
    Pastinak/persillerod
    200 g
    Gulerod
    200 g
    Vanillestang
    ½ stk
    Appelsinjuice
    1 dl
    Andebouillon
    6 g
    Tranebær
    20 g
    Æble
    1 stk
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    662 kcal
    Fedt:
    12 g
    Kulhydrater:
    91 g
    Protein:
    47 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Rids skindet på anden, steg ved god varme 10 min. på skindsiden, vend og steg 2 min. på den anden side. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
    Skræl pastinak og gulerod. Skær i ½ cm skiver på skrå. Steg i olie ved middelvarme ca. 15 min. i en dyb pande sammen med en flækket vanillestang.
    Hæld fedt fra anden, krydr med salt og peber. Kom appelsinjuice, bouillon og tranebær ved, lad det småkoge i ca. 10 min.
    Skær æble i både, steg dem sammen med rødderne i 5 min. Smag til med salt og peber.
    Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber.
    Server skyen til kødet sammen med kartofler og stegte rodfrugter.
    Håber maden smager!