And i tranebærsauce med stegte rodfrugter
35
4 dages holdbarhed

And i tranebærsauce med stegte rodfrugter

Forkæl jer selv med andebryst i appelsinsauce med soltørrede tranebær. Anden serveres i tynde skiver med vanillestegte rodfrugter og æble.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olie
    • Salt
    • Peber

    Det skal du bruge

    Confiteret andebryst
    1 stk
    Kartofler
    500 g
    Pastinak/persillerod
    200 g
    Gulerod
    200 g
    Vanillestang
    ½ stk
    Appelsinjuice
    1 dl
    Andebouillon
    6 g
    Tranebær
    20 g
    Æble
    1 stk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 665 kcal
    • Fedt 12 g
    • Kulhydrater 92 g
    • Protein 47 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Rids skindet på anden, steg ved god varme 10 min. på skindsiden, vend og steg 2 min. på den anden side. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
    2. Skræl pastinak og gulerod. Skær i ½ cm skiver på skrå. Steg i olie ved middelvarme ca. 15 min. i en dyb pande sammen med en flækket vanillestang.
    3. Hæld fedt fra anden, krydr med salt og peber. Kom appelsinjuice, bouillon og tranebær ved, lad det småkoge i ca. 10 min.
    4. Skær æble i både, steg dem sammen med rødderne i 5 min. Smag til med salt og peber.
    5. Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber.
    6. Server skyen til kødet sammen med kartofler og stegte rodfrugter.