And i tranebærsauce med stegte rodfrugter

And i tranebærsauce med stegte rodfrugter

35 min1091 kcal pr. portion Holder 4 dage
Forkæl jer selv med andebryst i appelsinsauce med soltørrede tranebær. Anden serveres i tynde skiver med vanillestegte rodfrugter og æble.
4.03
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 stk andebryst
500 g kartofler
200 g pastinak/persillerod
200 g gulerod
½ stk vanillestang
1 dl appelsinjuice
6 g bouillon, and
20 g tranebær
1 stk æble

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Rids skindet på anden, steg ved god varme 10 min. på skindsiden, vend og steg 2 min. på den anden side. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 20 min.
2
Skræl pastinak og gulerod. Skær i ½ cm skiver på skrå. Steg i olie ved middelvarme ca. 15 min. i en dyb pande sammen med en flækket vanillestang.
3
Hæld fedt fra anden, krydr med salt og peber. Kom appelsinjuice, bouillon og tranebær ved, lad det småkoge i ca. 10 min.
4
Skær æble i både, steg dem sammen med rødderne i 5 min. Smag til med salt og peber.
5
Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber.
6
Server skyen til kødet sammen med kartofler og stegte rodfrugter.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 4567 kJ/ 1091 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
68.1 g
heraf mættede fedtsyrer
22.25 g
Kulhydrat
91.63 g
heraf sukkerarter
49.61 g
Protein
28.01 g
Salt
3.2 g
Kostfibre
14.07 g

Allergener

Andre retter du måske kan lide