Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
Pisk 1 tsk karrypasta (gem resten til senere) med 1 spsk vand. Rør det i kødet med ⅔ af forårsløgene, halvdelen af mynten (gem resten af mynte og forårsløg til relish) og salt. Form farsen til 2 bøffer. Pensl med olie.
Relish: Hak ½ ananas groft. Bland ananas, resten af mynte og forårsløg samt ½ tsk limesaft (gem resten til dressing) til relish.
Salat: Snit ¼-½ spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, ½ spsk peanuts og bønnespirer.
Dressing: Pisk 1 spsk limesaft, ¼ tsk karrypasta og 1 tsk sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber og vend i salaten.
Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen.
Byg en burger med salat, bøf og relish topping og server resten af salaten til.