Grillede thai-burgere med ananas-relish
30
4 dages holdbarhed

Grillede thai-burgere med ananas-relish

Sådan har du aldrig fået en sund burger før. Prøv de thai-krydrede oksekødsburgere med lækker salat og frisk ananas-relish til.

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • fisk,
  • jordnødder,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Forårsløg
stk
Mynte
1 drys
Karrypasta rød
tsk
Hakket oksekød
300 g
Ananas
stk
Lime
½ stk
Spidskål
stk
Peanuts
½ spsk
Bønnespire
50 g
Sesamolie
1 tsk
Burgerbolle
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 802 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 87 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint. 
  2. Pisk 1 tsk karrypasta (gem resten til senere) med 1 spsk vand. Rør det i kødet med ⅔ af forårsløgene, halvdelen af mynten (gem resten af mynte og forårsløg til relish) og salt. Form farsen til 2 bøffer. Pensl med olie.
  3. Relish: Hak ½ ananas groft. Bland ananas, resten af mynte og forårsløg samt ½ tsk limesaft (gem resten til dressing) til relish.
  4. Salat: Snit ¼-½ spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, ½ spsk peanuts og bønnespirer.
  5. Dressing: Pisk 1 spsk limesaft, ¼ tsk karrypasta og 1 tsk sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber og vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen.
  7. Byg en burger med salat, bøf og relish topping og server resten af salaten til.