Laks i serranofrakke med lun quinoasalat

Laks i serranofrakke med lun quinoasalat

35 min448 kcal pr. portion Holder 2 dage
Laksefileten rulles ind i serranoskinke og serveres med quinoasalat med fennikel, dild og tomat. Quinoa er rig på vitaminer og mineraler, og retten her smager fantastisk.
3.85
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

140 g quinoa-mix
terning bouillon høns
½ stk citron
21 g sukkerærter
1 stk fennikel
1 drys dild
120 g cherrytomat
250 g laksefilet uden skind
2 skiver skinke lufttørret

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
2
Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
3
Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
4
Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved middelvarme, under låg, ca. 5 min. på hver side.
5
Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Ugens tips

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 1874 kJ/ 448 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
13.9 g
heraf mættede fedtsyrer
2.73 g
Kulhydrat
57.4 g
heraf sukkerarter
12.28 g
Protein
23.32 g
Salt
4.3 g
Kostfibre
11.87 g

Allergener

Fisk
Selleri

Andre retter du måske kan lide