Laks i serranofrakke med lun quinoasalat
35
2 dages holdbarhed

Laks i serranofrakke med lun quinoasalat

Laksefileten rulles ind i serranoskinke og serveres med quinoasalat med fennikel, dild og tomat. Quinoa er rig på vitaminer og mineraler, og retten her smager fantastisk.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Quinoa-mix
140 g
Hønsebouillon (Selleri)
⅔ terning
Citron
½ stk
Sukkerærter
21 g
Fennikel
1 stk
Dild
1 drys
Cherrytomater
120 g
Laksefilet uden skind (Fisk)
250 stk
Lufttørret skinke
2 skiver
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 638 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 41 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved middelvarme, under låg, ca. 5 min. på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.