Wokstrimler af okse i wrap med sød chili sauce
20
5 dages holdbarhed

Wokstrimler af okse i wrap med sød chili sauce

Asiatisk inspireret ret med dejlig smag, masser af grønt og tynde strimler af oksekød, alt sammen pakket i wraps og serveret med mild chili sauce.

Ingredienser

Allergener
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Strimler af oksekød
250 g
Hvidløg fed
1 stk
Galangarod
30 g
Chili rød
½ stk
Slikærter
125 g
Majskerner
125 g
Rødløg
½ stk
Sød chilisauce
1 dl
Tortilla-wrap
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 1020 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 136 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg stakken i et ildfast fad. Varm dem i ovnen til resten af retten er færdig. TIP: De kan også lunes i microovn, her skal de have ca. 20 sek. pr stk uden alufolie.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren og pil og pres hvidløg. Skær chili igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
  3. Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i, når olien er meget varm. Steg kød ca. 3 min. – vent med at røre til det har dannet skorpe.
  4. Varm 3 dl vand i en elkedel. Skær ærterne i mundrette stykker og skold dem kort og hæld vandet fra. Skær løg i tynde både.
  5. Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisaucen og grøntsager
  6. Servér tortillaerne, læg fyldet på og servér resten af chilisaucen til.