Cremet tomatsuppe med rejebrød
30
4 dages holdbarhed

Cremet tomatsuppe med rejebrød

Skøn cremet tomatsuppe med et strejf af chili, der mætter godt i maven. Serveret med rejebrød er det både nemt, lækkert og lidt anderledes.

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Peberfrugt rød
1½ stk
Chili rød
1 stk
Hakkede tomater
300 g
Bouillon høns
1½ terning
Piskefløde
1 dl
Brød
1 stk
Tomat
3 stk
Basilikum
1 drys
Rejer
170 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 694 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. Fjern frøvægge og frø fra chilien hvis du ikke vil have det for stærkt

  1. Pil og hak løget. Skær peberfrugterne i tern (fjern kernerne først). Halver chilien, fjern kerner og frøvægge og snit den fint.
  2. Steg i en stor gryde løg, peberfrugt og chili i lidt olivenolie ved middelvarme i ca. 8 min. Kom flåede tomater og bouillon ved og lad suppen koge i ca. 8 min. til grønsagerne er godt møre.
  3. Flæk brødene og rist dem gyldne på brødrister eller i ovn ved 200 grader.
  4. Til 'fyld' på rejebrødene halveres tomaterne, kernerne fjernes med en ske og tomatkødet hakkes groft. Bland med plukkede basilikumblade, rejer, salt og peber.
  5. Blend suppen med fløde og smag til med salt og peber.
  6. Kom fyldet/blandingen på de ristede brød og server dem til suppen.