MAD TIL 2 DAGE: Lune tortillas med kødfyld

MAD TIL 2 DAGE: Lune tortillas med kødfyld

30 min918 kcal pr. portion Holder 2 dage
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af lune tortillas serveret med en kødsovs med masser af smag og farverige og sunde grøntsager. Et hit for børn i alle aldre. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.
3.79
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

350 g gulerod
1 stk løg
600 g hakket svinekød
dl tomatpure
1 stk hvidløg fed
1 tsk spidskommen
8 stk tortilla-wrap
1 stk peberfrugt rød
stk hjertesalat
dl creme frisk
200 g revet cheddar

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Skræl gulerødder. Skær 200 g gulerod til kødfyldet i små tern 1x1 cm, og gem resten af gulerødderne til senere. Pil og hak løg fint.
2
Kom 1 spsk. olie i en gryde og varm op. Svits gulerødder, løg og kød i gryden, til kødet skifter farve.
3
Kom 1½ dl tomatpuré (GEM 1 tsk til dip til dag 2), presset hvidløg og 1 tsk. spidskommen i gryden. Kog i 10-12 min. uden låg. Det skal være ret tyktflydende, tilsæt evt. lidt vand. Smag til med salt og peber.
4
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Tag 4 tortillas ud af poserne og pak i stanniol, varm dem i ovnen ca. 8 min. Eller varm i microovn (uden stanniol) ca. 20 sek. pr. stk.
5
Skær resten af gulerødderne i stave 1x5 cm. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i stave. Skyl salat, skær eller riv i mindre stykker.
6
Fyld tortillas med kødfyld, grøntsager, creme frisk og revet ost (husk gem resten til dag 2). TIP: Stil ingredienserne på bordet hver for sig, så hver fylder sin egen tortilla.
7
DAG 2: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg 4 tortillas ud på køkkenbordet, fordel kødfyld på hver, rul sammen og læg i et smurt ovnfast fad, drys resten af den revede ost over, sæt i ovnen 10-15 min til det er gennemvarmt og får farve. Server resten af grøntsager og salat til sammen med creme frisk blandet med 1 tsk. tomatpuré og lidt salt og peber.
Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3839 kJ/ 918 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
46.96 g
heraf mættede fedtsyrer
19.47 g
Kulhydrat
68.23 g
heraf sukkerarter
21.46 g
Protein
55.49 g
Salt
2.5 g
Kostfibre
5.87 g

Allergener

Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide