Laks i safransauce bagt i folie med frisk majs og kartofler
2 dages holdbarhed

Laks i safransauce bagt i folie med frisk majs og kartofler

Ny opskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Glæd dig til ægte forkælelse i hverdagen - eller server den for gæster. Den lækre ovnbagte laks og de fine små kartofler serveres nemlig med frisk majs og en helt forrygende grøntsagsrig safransauce. Velbekomme!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
Gulerod
200 g
Rødløg
1 stk
Hvidvin cooking wine
1 dl
(Svovldioxid)
Safran
0.05 pose
Laksefilet uden skind
250 stk
(Fisk)
Kartofler, små
500 g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Majskolbe
1 stk
Dild
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
705 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
68 g
Protein:
31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med 1 dl hvidvin og ½ knsp safran, og kog i 5 min.
Brug evt. et dobbelt lag alufolie så er du sikker på at saucen ikke løber ud. 
Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er ca. 15 min.
Pisk 1 dl creme fraiche i grøntsagerne . Fordel sauce og grøntsager på de 2 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
Fjern svøbet på majskolben og del den i to. Kog dem i 12-15 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og ½ spsk sukker.
Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild. Hertil kogte kartofler og majs.
Håber maden smager!