Marinerede sautéskiver med peanutsauce og råkostsalat
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Marinerede sautéskiver

med peanutsauce og råkostsalat
Ny opskrift
Under 40 min
13 Ingredienser
Det magreste og fineste svinekød i tynde skiver serveret med en hjemmelavet peanutsauce, råkost af rødbede, gulerod og lime samt brune ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Solo hvidløg
⅔ stk
Ingefær
20 g
Rød chili
1 stk
Garam masala
1 tsk
Sesamfrø
1 tsk
(Sesamfrø)
Lime
½ stk
Sautéskiver af svinefilet
275 g
Fuldkornsris
200 g
Skalotteløg
1 stk
Peanutbutter
2 spsk
(Jordnødder, Nødder)
Gulerod
200 g
Rødbeder
175 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
788 kcal
Fedt:
19 g
Kulhydrater:
104 g
Protein:
51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk. Tilsæt fintrevet skal og saft af ½ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
Bring 200 g ris og 4 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog og kog 30 min. under låg. Sluk og lad trække på eftervarmen til resten af retten er færdig.
Hak skalotteløg, ⅓ hvidløg og ½ chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt peanutbutter, 1 spsk sojasauce, 1 dl vand og 2 tsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med 1-2 spsk limesaft, salt og peber.
Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker.
Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.
Håber maden smager!