35
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Glaseret laks med spinat og vildrisblanding
Laks glaseret i bl.a. honning og soja, serveret med vildrisblanding, spinat og grove rødder. Masser af god smag!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- fisk,
- soja,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Vildrisblanding
180 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Honning
1 tsk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Jordskokker
300 g
Citron
½ stk
Babyspinat
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 803 kcal
- Fedt 26 g
- Kulhydrater 102 g
- Protein 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
- Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 20 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
- Bland soja, honning, lidt salt og peber. Læg laksen i et ovnfast fad med bagepapir og pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen i ca. 10 min.
- Skræl eller skrub jordskokker og skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Skyl spinat og kom i panden til jordskokkerne et øjeblik, så det falder sammen.
- Servér den glaserede laks med ris og citronstegte jordskokker.