Stir-fry med kalkun og fuldkornsnudler
25
4 dages holdbarhed

Stir-fry med kalkun og fuldkornsnudler

Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kalkun i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien. Klimabelastning 1.0 kg CO2e

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Bouillon høns
½ terning
Sojasauce
2 spsk
Saucejævner
1 tsk
Hvidløg solo
½ stk
Ingefær
10 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 578 kcal
  • Fedt: 11.47 g
  • Kulhydrater: 78.7 g
  • Protein: 40.01 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 1½ dl vand, og opløs ½ bouillonterning i vandet. Bland 2 spsk. sojasauce, 1 tsk. saucejævner i bouillonen. Skræl og riv ingefær. Pres ½ solo hvidløg ned i bouillonen, tilsæt revet ingefær, rør godt rundt, og sæt til side.
  2. Skyl peberfrugt og ærter. Fjern kernehus fra peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Hæld væden fra bambusskud.
  3. Kog 175 g nudler i rigeligt vand tilsat ½ tsk. salt i 5 minutter. Hæld vandet fra, og skyl kort i koldt vand.
  4. Varm en wokpande eller en sautérpande op til høj varme. Tilsæt 2 tsk. sesamolie, og lad den blive varm. Tilsæt kalkunstrimler, og svits det, så det får farve 1-2 minutter.
  5. Tilsæt peberfrugt, ærter og bambusskud og svits endnu 1 minut. Tilsæt bouillon-blandingen, og lad det simre 3-4 minutter, så det tykner let.
  6. Skyl bønnespirer. Bland bønnespirer og nudler i stir-fryen, vend det godt rundt, og servér. Ellers kan nudlerne serveres ved siden af, så man selv blander.