Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler
15-20
4 dages holdbarhed

Stir-fry med kylling og fuldkornsnudler

Hurtig og nem asiatisk inspireret stir-fry med masser af grønt og kylling i wokstrimler. Serveres med fuldkornsnudler. Super nem hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Hønsebouillon
½ pose
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Majsstivelse
½ spsk
Sukkerærter
75 g
Rød peber
1 stk
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
175 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Bønnespirer
½ pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 605 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bouillon: Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand og bland soja og majsstivelse i. Rør godt rundt og sæt til side.
  2. Grøntsager: Skyl ærter og peberfrugt. Fjern kernehus fra peberfrugten og skær den i tynde strimler.
  3. Nudler: Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Stir-fry: Kom ingefær/hvidløg/chili i olie i en wok eller sautérpande og varm op til høj varme. Svits kyllingen 1-2 min. så det får farve. Tilsæt grøntsagerne og steg endnu 1 min. Tilsæt bouillonen og lad det simre 3-4 min. til det tykner let.
  5. Anret: Skyl bønnespirer. Bland bønnespirer og nudler i stir-fryen, drys med sesamfrø og vend det godt rundt.