Avocadoburger med røget laks og kartoffelbøf

Avocadoburger med røget laks og kartoffelbøf

30 min721 kcal pr. portion Holder 4 dage
Anderledes burger med røget laks og en "bøf" af kartoffel mos med persille og friske ærter, garneret med frisk babyspinat og avocadoskiver. Det giver en spændende og virkelig lækker burger!
3.36
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 stk bagekartoffel
2 stk burgerbolle
1 drys bredbladet persille
100 g slikærter
1 stk avocado
50 g babyspinat
150 g laks røget

Du skal selv have

salt, peber

Fremgangsmåde

1
Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker og kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min. 
2
Tænd ovnen på 200 grader. Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
3
Skyl persille og hak groft. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Skræl avocado, fjern stenen og skær i skiver. Skyl spinat.
4
Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med persille, salt, peber og friske ærter. Form 2 bøffer af mosen.
5
Byg burgeren: Læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.
Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3016 kJ/ 721 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
26.75 g
heraf mættede fedtsyrer
7.08 g
Kulhydrat
88.3 g
heraf sukkerarter
10.07 g
Protein
31.71 g
Salt
3.02 g
Kostfibre
12.46 g

Allergener

Gluten
Fisk
Mælk

Andre retter du måske kan lide