Enebærbøf med bacon, ovnkartofler og sprød, grøn waldorfsalat
30
4 dages holdbarhed

Enebærbøf med bacon, ovnkartofler og sprød, grøn waldorfsalat

Hakkebøf krydret med knust enebær og omviklet med bacon. Serveres med sprød, grøn waldorfsalat og små ovnstegte kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Hakket oksekød
300 g
Enebær, knust
1 tsk
Bacon
2 skiver
Æble
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 799 kcal
  • Fedt: 38.21 g
  • Kulhydrater: 66.91 g
  • Protein: 46.95 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med 1 tsk knust enebær, ½ tsk salt og ¼ tsk peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 2 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld ¾ dl yoghurt over. Kværn evt. lidt peber over til sidst.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.