Stegt butterfly-laks med råkost salat og yoghurt dip
2 dages holdbarhed

Stegt butterfly-laks med råkost salat og yoghurt dip

Ny opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Flot og fyldig råkost salat med belugalinser er tilbehør til den lækre laks skåret i butterfly. Retten serveres med en frisk yoghurt dip med dild.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Belugalinser
115 g
(Gluten, Hvede)
Spidskål
¼ stk
Gulerod
200 g
Salatmix Napolitana
40 g
Laksesteak (butterfly)
2 stk
(Fisk)
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Dild
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
593 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
38 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Skyl og kog 115 g linser ca. i 20 minutter i rigeligt  vand tilsat ½ tsk salt. Hæld overskydende vand fra efter kogning. 
Fjern de yderste blade fra kålen, skyl, tør og snit ¼-½ fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl og tør salaten.
Steg laksen på en varm pande i lidt olie, ca 3 min. på hver side. Krydr med lidt salt og peber.
Rør 1 dl yoghurt med fintklippet dild og smag til med salt og peber.
Bland spidskål, revet gulerod, salat og linser, dryp med lidt oliven- eller rapsolie.
Server råkostsalaten til den stegte laks med yoghurt dip til.
Håber maden smager!