Citronstegt hvilling med perle'otto
2 dages holdbarhed

Citronstegt hvilling med perle'otto

Ny opskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Smagfuld og nem fiskeret med crispy topping og lækker perle'otto med squash og porrer.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Spelt hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Grøntsagsbouillon
1 terning
(Selleri)
Hvillingfilet
300 g
(Fisk)
Skalotteløg
1 stk
Perlespelt
175 g
(Gluten, Spelt hvede)
Grov durum sandwichbrød
1 stk
(Byg, Hvede)
Citron
1 stk
Kruspersille
1 drys
Porre
1 stk
Squash
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
651 kcal
Fedt:
14 g
Kulhydrater:
83 g
Protein:
47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen på 225 grader.
Kog vand til bouillonen og opløs 1 terning i 4½ dl vand. Læg fileterne i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber.
Hak skalotteløg. Steg i 10 g smør ved middelvarme. Kom 175 g perlespelt ved, varm igennem og tilsæt bouillon. Lad simre uden låg under jævnlig omrøring i ca. 15 min. 
Hak brødet og bland med revet citronskal af 1 citron og hakket persille. Gem lidt revet citronskal til pynt.
Læg brødkrumme blandingen hen over fisken. Fordel 20 g smør i små klatter henover. Bag fisken ca. 10 min. til den er fast og brødkrummen er gylden og sprød.
Rens porre, snit i tynde skiver. Skyl squash, skær halvdelen i små tern. Steg porre og squash 3-4 min. i lidt smør på middelvarme. 
Kom grønsagerne i perle’ottoen. Kog ca. 2 min. til perlespelten er al dente (har lidt bid). 
Smag perle'ottoen til med salt og peber. Drys med revet citronskal og servér perle’ottoen med fisk og citronbåde. 
Håber maden smager!