Gunnars fisk i fad med fyldig tomatsauce
20-30
2 dages holdbarhed

Gunnars fisk i fad med fyldig tomatsauce

Det er ikk' så ringe endda! En fyldig tomatsauce med æbler og porre med ovnstegt hvid fisk på toppen. Serveres med ris. Nemt og lækkert!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Brune ris
2 dl
Æble
1 stk
Porre
1 stk
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
400 g
Laurbærblad
1 stk
Paprika
½ tsk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
2 tsk
Letmælk (Mælk, Laktose)
1 dl
Kullerfilet (Fisk)
300 g
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 681 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 105 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt 20 min. under låg og lad dem trække under låg, til resten af retten er færdig. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl æble, skær i tern. Skyl porre, skær i tynde ringe. Pil og pres 1 fed hvidløg. Svits æble, porre og hvidløg i olie i 2 min ved god varme, uden at det tager farve. Tilsæt 400 g hakkede tomater, 1 laurbærblad og ½ tsk paprika, og kog 2-3 min.
  3. Kom 2 tsk saucejævner og 1 dl mælk i saucen, rør rundt og kog op. Smag til med salt og peber.
  4. Hæld saucen i et ovnfast fad. Skær fisken i stykker på ca. 6 cm, og læg ovenpå saucen. Krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen i 10-12 min.
  5. Skyl og hak persille groft. Drys over fisken og server med ris.