Utraditionel burger med spidskålsgrønt
30
4 dages holdbarhed

Utraditionel burger med spidskålsgrønt

Burger med anderledes bøf med karry, hvidløg og havregryn serveret sammen en super lækker blancheret spidskålssalat drysset med søde tranebær. Lækkert og på mange måder bedre og sundere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hvidløg
1 fed
Skalotteløg
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Karry
1 tsk
Spidskål
½ stk
Burgerbolle (Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Sennep grov (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Appelsin
¼ stk
Tranebær
15 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 701 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen. TIP: Du kan også stege kødet på en pande gerne en grillpande.
  2. Pil hvidløg og løg, riv hvidløg og hak løg fint.
  3. Rør kødet med 1 tsk. karry, hvidløg, løg, salt og peber. Form til 2 flade hakkebøffer, pensl med olie og grill dem til de er gennemstegte – ca. 15 min. Vend dem midtvejs.
  4. Skær spidskål i mindre stykker, kog 1 min. i letsaltet vand, og hæld herefter vandet fra.
  5. Del bollerne, og rist dem på en brødrister. TIP: De kan også ristes i ovnen.
  6. Dressing: Pisk 1 spsk. grov sennep, 1 spsk. appelsinsaft, ½ spsk. olie, salt og peber sammen. Vend den i spidskålen og drys med tranebær.
  7. Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.