MAD TIL 2 DAGE: Hurtig minestrone med kylling og kikærter
40
Mad til 2 dage
4 dages holdbarhed

MAD TIL 2 DAGE: Hurtig minestrone med kylling og kikærter

Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af en fyldig suppe med blandt andet kylling, kikærter, spinat og parmesanost, som sender tankerne til Italien! Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • byg,
  • havre,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
300 g
Bagekartoffel
1 stk
Solo hvidløg
1 stk
Løg
1 stk
Kikærter
240 g
Kyllingeinderfilet
550 g
Hakkede tomater
600 g
Hønsebouillon (Selleri)
4 terning
Chilipulver
⅛ tsk
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Babyspinat
75 g
Rapesan revet (Mælk, Laktose)
4 spsk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 673 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl og skær 300 g gulerødder og bagekartoffel i små tern ca.2x2 cm. Pil og pres hvidløg og hak løg fint. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 2x2 cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt 600 g tomater, 1 L vand, 4 bouillonterninger og 2 knsp chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og lun brødene 4-5 min. TIP: Du kan også lune brødene på en brødrister. Server de 2 brød til suppen dag 1, gem de resterende 2 brød til dag 2.
  5. Skyl spinaten og rør halvdelen i suppen lige før serveringen,  gem resten til dag 2. Anret portionsvis og drys med 2 spsk reven parmesanost (GEM resten til dag 2).
  6. DAG 2: Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tilsæt 2 dl vand og lun suppen godt igennem ca. 12 min. Lun brødet i ovnen 4-5 minutter og server det til suppen. Lige inde servering tilsættes resten af den skyllede spinat til suppen, anret i portionsskåle og drys med parmesan.