Farserede tomater med salat og groft brød
35
2 dages holdbarhed

Farserede tomater med salat og groft brød

Lækker enkel ret med ovnbagte, farserede tomater serveret med en let salat og groft brød. Her er mere grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Tomat
4 stk
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
½ fed
Oregano
1 tsk
Hakket svinekød
200 g
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
50 g
Salatmix Napolitana
100 g
Majskerner
150 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 692 kcal
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft
  2. Skyl tomater, skær toppen af og gem dem til salaten. Udhul tomaterne med en teske, hæld fyldet i en sigte så det meste væde løber af og gem det til fars og dressing.
  3. Pil løget, og hak det fint. Pil og pres ½ solo hvidløg. Hak ½ dl tomatfyld groft
  4. Bland kødet med hakket løg, hvidløg og tomatfyld (GEM lidt til dressingen), 1 tsk oregano, salt og peber.
  5. Fordel fyldet i de udhulede tomater og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys med 50 g revet ost, og bag tomaterne i ovnen i ca. 20 minutter, kødet skal være gennemstegt.
  6. Har du fyld tilovers så fordel det i en lille ovnfast smurt skål og bag med i ovnen. Lun brødet med i ovnen de sidste 5 minutter.
  7. Skyl og tør salaten. Hæld væden fra majsene og bland i salaten. Blend eller pisk 1 spsk eddike, 1½ spsk olie, 1 spsk tomatfyld sammen og smag til med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Anret salaten på to tallerkener sammen med to fyldte tomater pr. person, og servér groft brød som tilbehør.