Kyllingesalat med mango og spidskål
35
3 dages holdbarhed

Kyllingesalat med mango og spidskål

Den traditionelle kyllingesalat er her opgraderet til middagsret med et mere eksotisk præg, hvor bl.a. mango, majskerner, spidskål og koriander indgår. Serveres med groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • sennep,
  • byg,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingebryst
280 g
Mango
½ stk
Hvidløg
½ fed
Rød peber
1 stk
Majskerner
75 g
Spidskål
⅓ stk
Koriander
1 drys
Lime
½ stk
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Rug)
2 skiver
Mayonnaise (Æg, Sennep)
2 tsk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 485 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 51 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kyllingen akkurat dækket med letsaltet vand, 12-14 min. under låg.
  2. Skræl mango og skær ½ mango i små tern - se video tip her. Pil hvidløg, hak ½ fed fint. Skyl peberfrugt, skær i små tern.
  3. Hæld væde fra majsene og bland 75 g majs med peberfrugt, mango og hvidløg.
  4. Kog vand i en elkedel. Snit ¼-½ spidskål fint, læg i en skål drysset med lidt salt. Hæld kogende vand over, lad det trække 2 min. og hæld vandet fra.
  5. Skyl og hak koriander fint. Skær kyllingen i små stykker og tilsæt til grøntsagerne sammen med spidskål.
  6. Vend salaten med saft af ½ lime og drys med koriander. Lun brødet på en brødrister.
  7. Pisk 2 tsk mayonnaise og ½ dl yoghurt sammen og smag til med lidt salt og peber, lav små striber af dressing over salaten. Spis med groft brød.