Ovnbagt fisk med sennepsdressing og syltede rødbeder
30
2 dages holdbarhed

Ovnbagt fisk med sennepsdressing og syltede rødbeder

Klassisk ret med et twist. Ovnbagt hvid fisk serveret med frisk salat og syltede rødbeder. Hertil en lækker frisk sennepsdressing i stedet for den traditionelle sennepssauce - her er masser af smag og lavt fedtindhold.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Ovnbagt fisk med sennepsdressing

Kartofler
500 g
Kullerfilet (Fisk)
300 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep grov (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Kapers
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Rødbeder i tern
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 749 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i kvarte og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend med lidt olie, salt og peber og bag i ovnen ca. 25 minutter.
  2. Smør et ovnfast fad med lidt olie og læg fisken heri. Dryp med lidt olie, drys med salt og peber og sæt fadet med i ovnen de sidste 10 minutter.
  3. Sennepsdressing: Rør 1 dl creme frisk med 1 tsk. sennep, 1 spsk. kapers og smag til med salt og peber.
  4. Anret fisken på salaten og drys med rødbedetern. Server ovnstegte kartofler og sennepsdressing til.