Vintersalat med ovnbagte rodfrugter og grønkål, bulgur og paneret mozzarella
Vegetar
4 dages holdbarhed

Vintersalat med ovnbagte rodfrugter og grønkål

bulgur og paneret mozzarella
Ny opskrift
Under 35 min
14 Ingredienser
Paneret mozzarella også kaldet, "Mozzarella in Carrozza" er en klassisk napolitansk ret fra Syditalien, opfundet for at bruge rester af brød og mozzarella. Navnet betyder "mozzarella i en vogn", fordi brødet omslutter osten. Den er i dag en populær italiensk snack og forret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødbede
1 stk
Bolsjebede
1 stk
Citron
½ stk
Snittet grønkål
100 g
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Panering med cornflakes
½ pose
Urte kryddermix
½ pose
Mel
½ dl
(Gluten, Hvede)
Æg
1 stk
(Æg)
Frisk mozzarella
1 stk
(Mælk, Laktose)
Citron
½ stk
Urtedressing
½ pose
(Æg, Mælk, Sennep, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
582 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
64 g
Protein:
30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
Pil løg, skræl gulerod og begge slags beder. Skær dem i lige store stykker eller både. Fordel det hele på en bageplade med bagepapir, dryp med citronsaft og lidt olie. Krydr med salt og peber og bag ca. 20 min. til de er møre. Kom grønkål ved de sidste 5 min.
Kog bulgur som angivet på pakken sammen med grøntsagsbouillon.
Bland panering og urtemix på en tallerken. Kom mel på en anden tallerken. Slå æg ud i en bred skål og pisk sammen med en gaffel. Skær ost i fire skiver og tør dem godt med køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber. Vend først osteskiverne i mel, derefter i æg og til sidst i panering. Varm en stegepande op ved høj varme og tilsæt lidt olie. Steg osten ca. 1 min. på hver side.
 Si vandet fra bulgur og vend den med de ovnbagte rodfrugter og grønkål.
Skær citron i både og servér citronbåde og urtedressing til retten.
Håber maden smager!