Hurtig fiskesuppe med aioli og groft brød
4 dages holdbarhed

Hurtig fiskesuppe med aioli

og groft brød
Ny opskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Løg
1 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
1 stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Hvidløg
1 fed
Timian
½ pose
Tomatpuré
1 pose
Hønsebouillon
1 pose
Vand
4½ dl
Hvid fisk (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Mørk fuldkornsbolle
2 stk
(Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Bredbladet persille
½ pk
Aioli
½ pose
(Æg, Sennep, Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
553 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Pil løg og skær i både. Skyl tomat og skær i tern. Skræl og skær gulerod i tynde skiver. Snit bladselleri i strimler. Pil og pres hvidløg. Varm lidt olivenolie op i en gryde. Kom alle grøntsagerne, timian og tomatpuré i gryden og svits ca. 4 min. Tilsæt bouillon og vand. Lad det simre under låg i ca. 5 min.
 Varm bollerne i ovnen ca. 5-8 min. til det er sprøde. Skær dem i skiver inden servering.
 Skær fisken i stykker på 2-3 cm. Krydr med salt og lidt friskkværnet sort peber. Kom fisken i suppen og lad det simre ca. 2 min. til fisken er færdig. Smag til med lidt salt.
 Skyl og hak persille. Drys persille over fiskesuppen og servér med en klat aioli og lunt brød.
Håber maden smager!