Skinkepizza med minipølser og gnavegrønt

Mad med børn

5 dages holdbarhed

Skinkepizza med minipølser

og gnavegrønt
Ny opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Enkel og børnevnelig pizza med skinkestrimler, revet mozzarella og tomatsauce toppet med cocktailpølser.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Billeder
    Pizzabund
    2 stk
    (Gluten, Hvede)
    Tomatsalsa
    1 pose
    Revet ost
    100 g
    (Mælk, Laktose)
    Skinkestrimler
    150 g
    Oregano
    1 tsk
    Cocktailpølser
    150 g
    (Soja)
    Skoleagurk
    1 stk
    Gulerod
    2 stk
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    972 kcal
    Fedt:
    43 g
    Kulhydrater:
    92 g
    Protein:
    53 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
     Placér bundene på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys med ost, skinke og oregano. Halvér cocktailpølserne på langs og fordel dem øverst på pizzaen.
    Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
    Skyl agurk, skræl gulerødder og skær begge i stave. Servér pizza med gnavegrønt til. 
    Håber maden smager!