5 dages holdbarhed
Hurtig linguine bolognese
med bacon og salat3.61 (87)
Under 20 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Vand
Pasta
200 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Gulerod
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Bacon
75 g
Tomatpuré
1 pose
Oksebouillon
1 pose
Vand
2 dl
Timian
1 pose
Tanelli ost
1 pk
Salatmix Napolitana
50 g
Hvidvinseddike
½ pose
Olivenolie
1 spsk
Tomat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 881 kcal
- Fedt:
- 36 g
- Kulhydrater:
- 85 g
- Protein:
- 55 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Pil løg og hvidløg og hak det fint. Skræl gulerod og riv den. Varm en stegepande op med lidt olie. Læg kødet og samt bacon på i ét stykke og lad det stege 2-3 min. til det får lidt farve. Skil det nu fra hinanden med grydeskeen. Kom løg, hvidløg og gulerod på og steg 1-2 min. Tilsæt tomatpuré, bouillon, 2 dl vand, timian, salt og peber. Kog det sammen i 8-9 min. Riv osten.
Skær tomat i tern. Pisk eddike og olivenolie sammen. Vend det med salaten og tomat.
Vend pastaen i kødsovsen og drys med osten. Servèr med salaten til.
Håber maden smager!