Enchiladas med chili con carne og koriander
5 dages holdbarhed

Enchiladas

med chili con carne og koriander
3.81 (166)
Under 30 min
15 Ingredienser
Lækre enchiladas med gratineret med ost.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Three spices
½ pose
Tomatpuré
1 pose
Hvidløg
½-1 fed
Mel
½ spsk
(Gluten, Hvede)
Vand
1½-2 dl
Løg
½ stk
Hvidløg
2 fed
Rød peber
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Kidneybønner
½-1 dåse
Hakkede tomater
½ dåse
Three spices
½ pose
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Revet ost
50 g
(Mælk, Laktose)
Lime
½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
871 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
91 g
Protein:
60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg three spice krydderiet ca. 2 min. Tilsæt mel og tomatpuré og rør det hele sammen til en jævn blanding. Tilføj vand lidt ad gangen til du har en jævn sauce. Smag til med salt og peber.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens og skær peberfrugt i tern. Varm en stegepande op til middel varme og tilsæt lidt olie. Steg løg hvidløg og peberfrugt ca. 2-3 min. Kom kødet på og steg videre, mens du deler i mindre stykker. Tilfør bønner, hakkede tomat og three spice krydderiet. Smag til med salt og peber. Lad det kog i ca. 15 min. til det har en fast konsistens. 
Fordel fyldet på tortillaerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med samlingen nedad. Hæld saucen over og drys med revet ost. Bag i ovnen ca. 6-8 min.
Pres saft fra limen og bland med lidt olie. Vend det sammen med salaten i en skål. Hak koriander og drys det over retten. Servér med salaten til.
Håber maden smager!