Grillpølser med klassisk kartoffelsalat og purløg

Grill

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grillpølser med klassisk kartoffelsalat

og purløg
Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
En klassisk kartoffelsalat er en cremet og smagfuld salat lavet med kogte kartofler, mayonnaise, sennep, løg og purløg – perfekt som tilbehør til grillmad

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Løg
½ stk
Radiser
1 pose
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Purløg, frisk
½ pk
Grov grillpølse
4 stk
Ketchup
1 pose
(Sennep)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
884 kcal
Fedt:
64 g
Kulhydrater:
45 g
Protein:
31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. 
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Prik pølserne med en lille kniv, så de ikke sprækker. Grill dem på alle sider 6-7 min. på direkte varme. Pande: Steg pølserne på en tør (grill)pande 7-8 min.
Hæld vandet fra kartoflerne, når de er færdige og skyl i koldt vand. Del dem imens i halve eller kvarte med en lille kniv og læg i en gryde koldt vand, så de køler hurtigere af.
 Pil løg og hak det fint. Skyl radiserne, skær toppen af og skær dem i skiver. Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep og løg sammen i en skål. Tag kartoflerne op af vandet, dræn dem godt og kom dem i skålen sammen med radiserne. Rør rundt og smag til med salt og peber. Hak purløg og drys over kartoffelsalaten.
Servér kartoffelsalat og grillpølserne med ketchup til.
Håber maden smager!