Alle opskrifter

Her kan du bladre igennem vores mange retter og se hvordan vores kunder har bedømt dem.

mums!

SE ALLE RETTER


SPIS OG STØT!

WeCare er vores lækre og spændende måltidskasser
lavet af danske topkokke for at støtte verdens fattige.
SE MERE

NYHEDSBREV

Vil du have opskrifter og tips
til en nemmere hverdag?
SE MERE


Klar til at prøve retnemt?


tilmeld dig nu

Eller beregn din pris først

Der er ingen form for binding

SUNDE MADPLANER FRA RETNEMT MÅLTIDSKASSER

HAR DU OGSÅ PROBLEMER MED MADPLANEN?

Vi ved det alle! Hverdagen er fuld af aktiviteter og pligter fra morgen til aften. Efter en lang arbejdsdag og hentning af børn i daginstitution eller skole trænger vi mest til at slappe af og nyde samværet med familien. Derfor bliver madlavningen ofte en sur pligt, der skal overstås, så vi kan nyde en velfortjent aften på sofaen. Planlægning er derfor essentiel i en travl hverdag. Fuld af gode intentioner forsøger vi at handle stort ind til den kommende uge, men har svært ved at sammensætte en sund og smagfuld madplan, der rækker til hele ugen. Idéerne slipper op og vi ender ofte med de samme madvarer i indkøbskurven, der sætter grænser for de kreative udfoldelser i køkkenet. Resultatet bliver de samme efterhånden kedelige hverdagsretter, der er hurtige at bikse sammen til familien eller sig selv. Måske er det på tide at hente inspiration til madplanen.

Budgetvenlige, varierede madplaner

Hos RetNemt Måltidskasser kender vi til den travlhed, der præger dagligdagen – men vi ved også, hvor vigtigt det er at få sundt og nærende mad ind i hverdagen. Derfor specialiserer vi os i at hjælpe din familie med at gøre madlavning til en sjov og nem aktivitet, der kan skabe samvær for familien og samle alle om dagens vigtigste måltid - den sunde aftensmad. Det har nemlig betydning for netop din og familiens energi, at I kokkererer sunde og nærende retter. Men sund mad er altid dyrt! Bare ikke hos RetNemt. Her gør vi en dyd ud af at sammensætte sunde madplaner, hvor alle kan være med. Derfor finder du hver uge nye idéer til at sammensætte madplaner til budgetter i forskellige prisklasser. Her har du mulighed for at bestille mad til ugen, hvor hver portion kun koster fra 35 kr. inklusiv fragt. Det er derfor op til dig at afgøre, hvor mange penge, du vil afsætte til mad. Så tilbyder vi dig en madplan fuld af idéer til smagfulde retter, der overholder dit budget. Det må siges at være ret nemt!

NY UGE - NYE SMAGFULDE RETTER

Hos RetNemt Måltidskasser undgår du at ende med de samme madretter uge for uge. Her er der nemlig rig mulighed for at få nye smagsoplevelser ved at sammensætte en spændende madplan her på siden, hvor du finder idéer til opskrifter inden for 10 kategorier. Med de 10 faste kategorier tilbyder vi smagfulde retter for enhver smag, så du både kan vælge klassiske danske retter eller vove dig ud i mere eksotiske og luksuriøse opskrifter, der byder på nye smagsoplevelser. Vi garanterer dig, at det bliver svært at vælge mellem vores ugentlige idéer! Støder du på en enkelt eller to retter, der ikke falder i din smag, skal du ikke bekymre dig – vi skifter retterne ud til den kommende uge, så du kan få ny inspiration til madplanen.

MADPLANEN HAR SMAGEN I FOKUS

Uanset om du er mest til de klassiske danske retter eller tør vove dig ud i nye smagsoplevelser, tilbyder vi opskrifter, der vil falde i din og familiens smag. Selv hvis du er vegetar, finder du delikate og smagfulde madopskrifter, der byder på nye smagsoplevelser. Vi forsøger derfor at ramme bredt i vores ugentlige inspirationsudvalg, hvor du ligeledes kan bestille børnevenlige retter, der falder i smag hos store og små.

DIN OPGAVE BLIVER RET NEM

Tilmelder du dig vores service, bliver din opgave ret nem. Det er nemlig kun op til dig og familien at hente inspiration i vores udvalg af ugentlige retter, og sammensætte jeres private madplan, så den matcher ugens skema. Får I gæster eller har en kæresteaften i løbet af ugen, kan I nemt få inspiration til god mad, der kan serveres for gæster eller danne hyggelige rammer for en date. Her finder I blandt andet spændende og smagfulde retter under kategorierne ’retluksuriøs’ og ’reteksotisk’, der altid byder på utraditionelle smagsoplevelser. Som prikken over I’et kan I tilføje en vinoplevelse – så er I sikret en lækker middag, der vil imponere gæsterne eller skabe den romantiske setting for jeres date. RetNemt Måltidskasser gør det derfor let for dig at tilpasse din bestilling uge for uge, så du altid kan tilkøbe ekstra portioner eller reducere i antallet på dage, hvor I er færre til spisning. Herved undgår I madspild og udnytter madbudgettet på bedste vis.

Vi gør det derfor ret nemt at lave god mad på alle ugens dage, der altid skal byde på smagfulde og inspirerende retter – og så tager det kun omkring 30 minutter at kokkerere. Bliv derfor inspireret her på siden og sammensæt din private madplan med de smagsvarianter, I sætter pris på. Så leverer vi på den ønskede ugedag, så du altid ved, hvornår du modtager din bestilling – og du behøver ikke at være hjemme til at modtage denne. Vi sørger nemlig for, at maden leveres i kølekasser, så maden holder sig kold ind til du kommer hjem.