Billige måltidskasser

den nemme BETALING forklaret

Læs om betalingsformer og sikkerhed nedenfor.

sådan betaler du med kort

Betalingskort med løbende betaling virker sådan: Nemt og enkelt!

  • Vi trækker pengene for ugens leverance på dit kort, når varerne afsendes – helt automatisk.
  • Du kan altid følge med i dine betalinger og vores mellemværende på dit kontoudtog på www.retnemt.dk/kontoudtog.htm
  • Detaljerne om dit betalingskort håndteres på sikker vis af betalingshotellet Bambora og af NETS. RetNemt gemmer ikke dine kortoplysninger.
  • Du kan til enhver tid afmelde dit betalingskort ved at udmelde dig fra RetNemt Måltidskasser (vi vil afmelde dit kort når du har modtaget din sidste leverance) eller ved at skifte betalingsform.
  • Du vil modtage en e-mail når du tilmelder dit kort med løbende betaling som bekræftelse på at vi har registret dit kort 
Betaler du med Forbrugsforeningskort eller kreditkort trækkes pengene også automatisk men afregning sker kun månedligt. Du kan naturligvis også betale med gavekort, hvis du har været så heldig at få sådan et. 

Sådan kan du være tryg ved betalingen

Sikkerheden er i top. RetNemt Måltidskasser har indgået en aftale med Bambora, der er godkendt af NETS. Vi overholder således alle de strenge krav NETS stiller omkring sikkerhed.

Alle oplysninger du indtaster bliver SSL-krypteret. Det er den mest udbredte form for kryptering på Internettet, og det er din sikkerhed for, at du trygt kan betale med betalingskort hos os. SSL-krypteringen sikrer, at ingen andre får adgang til dine kortoplysninger end RetNemt og dig selv.

Vi registrerer ikke dine kortoplysninger. Så snart handelen er gennemført, bliver dine kortdata slettet helt automatisk. Vi anbefaler i øvrigt www.forbrugersikkerhed.dk, der giver en god og fyldestgørende information om bl.a. kortbetaling på Internettet.