Kyllingefrikadeller med quinoa og salat
30
2 dages holdbarhed

Kyllingefrikadeller med quinoa og salat

Velsmagende magre kyllingefrikadeller med forårsløg og quinoa serveret med en salat af quinoa, gulerødder og squash.

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Quinoa
140 g
Forårsløg
3½ stk
Hakket kylling
300 g
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Gulerod
250 g
Squash
1 stk
Purløg
1 drys
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 470 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 45 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Skyl 140 g quinoa og kog den i 2½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen i 5 min. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Rens forårsløg, snit fint. Rør kødet med lidt salt og peber. Tilsæt 1/3 af den kogte quinoa, forårsløg og ½ bg æg til farsen, rør alt godt sammen. Varm olie op på en pande.
  3. Form 8 frikadeller, brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme, steg frikadellerne færdige, ca. 8 min. i alt. Vend dem jævnligt.
  4. Skræl 250 g gulerødder og riv gulerødder og squash groft. Bland med resten af den kogte quinoa i en skål. Klip purløg over, og servér med frikadeller og citronbåde til.